Pimeänäkölaitteet 

Olemme erikoistunut valonvahvistinteknologiaa käyttävien pimeänäkölaitteiden valmistukseen. Kaikissa pimeänäkötuotteissamme suunnittelun lähtökohtana on ollut luotettavuus, huollettavuus ja käytettävyys.

LISA
Hand-Held Target Acquisition System

LISA on etäisyyden mittaukseen ja maalinosoitukseen soveltuva monokulaarinen lämpökamera. Käyttämällä LISA järjestelmän laseretäisyysmittausta ja päiväkanavaa tai lämpökameraa, maali voidaan havaita ja määrittää sen sijainti riippumatta vuorokauden ajasta. LISA on tarkka, kevyt ja helppokäyttöinen laite, jossa on matala virrankulutus. LISA järjestelmä soveltuu erityisesti tiedustelu- ja jalkaväkijoukkojen tarpeisiin. 

VV2000

Monikäyttöinen pimeänäkölaite, joka on varustettu sisäisellä valaistulla tähtäinristikolla. VV2000 valovahvistintähtäin on markkinoiden pienin ja soveltuu näin käytettäväksi myös kypärä- tai pääkiinnittimen kanssa.

VVLITE

Kevyt ja erityisen hyvät optiset ominaisuudet omaava yksiokulaarinen valovahvistin. VVLite toimii tähystysvälineenä ja soveltuu myös yhdessä heijastintähtäimen kanssa aseen pimeänäkötähtäimeksi. Kaksi valovahvistinta on mahdollista yhdistää, jolloin pimeänäkölaitteen muodostama kuva tulee kolmiulotteiseksi.

VV2002

VV2000 pimeänäkölaitteen kaksiokulaarinen versio, joka on suunniteltu erityisesti ajoneuvojen kuljettajille. Kaksiokulaarisuus mahdollistaa hyvän syvyystarkennuksen mahdollistaen näin tarkan ja nopean liikkumisen pimeässä.

VV3X

Suurentavalla optiikalla varustettu pimeätähtäin. VV3X soveltuu käytettäväksi niin raskaissa kuin kevyissä aseissa ja asejärjestelmissä sekä ohjusjärjestelmissä.

VARUSTEET

Pimeänäkölaitteemme voidaan varustella erilaisilla kiinnittimillä, adaptereilla ja kameroilla, joiden avulla pimeänäkölaitteita voidaan käyttää eri aseiden ja varusteiden kanssa.

Esitteet